Maak in dit filmpje kennis met Marion én met Westerse Mindfulness. Een praktische aanpak van de vaardigheden van mindfulness. Toepassen van mindfulness in je dagelijkse leven!

 

Slapen, of eigenlijk niet slapen

Over slaap zijn bibliotheken volgeschreven. Een boeiend onderwerp en tegelijkertijd heel lastig. Want net als over stress, hebben wij over slaap geen controle. Bekijk het filmpje voor een andere houding tegen over -niet- slapen!

Een mindfulnessoefening voor die momenten dat je ’s nachts wakker ligt en niet meer kan slapen. Probeer eens het gevecht met de slaap los te laten en accepteer dat je wakker bent. Misschien komt de slaap dan wel?

Zelf zorg door een pauze in te lassen

Een kort filmpje over hoe je jezelf en je omgeving in kan zetten om toch die pauze te nemen, of toch even op de bank dat boek te gaan lezen. We zijn snel geneigd om voor de ander te zorgen en vergeten daardoor onszelf. Hoe pas je toch een beetje zelfzorg toe?

Interessant wat je net gelezen hebt? Delen, pinnen en doorsturen is heel fijn!

Meer inspiratie ontvangen?

Blijf geinspireerd en beschikbaar. Ontvang nog meer!