De nr 1 reden dat jij als sensitief mens meer stress ervaart?
Vind je antwoord in mijn nieuwe Ebook inclusief startgids met 10+ oefeningen om direct je stresservaring te veranderen!
DOWNLOAD NU!

yoga voor elk lijf

ontspannings yoga
intens & mindful 

Ontspannende vormen van yoga met de focus op het herstellen van de balans in je brein, zenuwstelsel en je fysieke lichaam. 

Kleinschalige en sfeerfvolle yoga ruimte voorzien van alle luxe props,  op een prachtige locatie in Maasland. In de lente en zomer zijn er ook outdoor yoga lessen in de weilanden achter onze boerderij. 

Rooster

maandagavond

woensdagavond

online

Waarom ontspannings yoga?

Loslaten van spanning

Beter slapen

Mindfulness

Yoga stijlen

Yin yoga

Adem yoga

Restorative yoga

Outdoor yoga

Boek je mat

boek per les

betaal per les

strippenkaarten

boeken via app

Yoga docent

Mens

YinYoga docent

Restorative yoga docent

ACT trainer/coach

Zoek de verstilling onder het geruis van je gedachten, maak contact met je zintuigen, open je hart en laat je spanning los.

Schrijf je via onderstaande link in voor
✔ mijn nieuwsbrief
✔ ontvang een een exclusieve link naar de Adem yoga podclass op jouw moment
✔ boek een losse les in de blokhut om het zelf te ervaren

matten in de blokhut

Waarom ontspannende yoga?

Specialist in Yin vormen van yoga

Er zijn vele vormen van yoga, grofweg kun je ze verdelen in actieve vormen (yang) en meer passieve vormen (yin). Ik heb mij gespecialiseerd in de YIN vormen van Yoga, zoals Yin Yoga,  Yoga nidra, Pranayama (ademwerk) en Restorative yoga.

Beter slapen en loslaten van spanning

Met de ontspannende vormen van yoga, wordt je lichaam, je brein en je hart uitgenodigd om te openen, te verwerken en te herstellen. Het resultaat? Beter slapen, beter contact met je intuitie, ook kunnen ontspannen als je niet op de mat ligt, loslaten van spanning en natuurlijk het plezier om een uur te mogen zijn met jezelf.

Yoga voor elk lijf

Deze vormen van yoga zijn voor elk lijf geschikt, je hoeft niet lenig te zijn, of een goede conditie te hebben. Met behulp van dekens en kussens passen wij de houding aan aan jouw lichaam en niet andersom. Alles staat in dienst van het supporten van je lichaam om zich te kunnen ontspannen.

Jouw matje boeken?

Meld je aan via deze link: https://www.momoyoga.com/yin-yoga-by-marion/

Hier kun je je registreren, een losse les of een strippenkaart aanschaffen en vervolgens natuurlijk je matje boeken!

Of klik op Boek nu in het rooster op deze pagina en dan wordt je als  vanzelf doorgezet naar het online boekingssysteem Momoyoga. Momoyoga heeft ook een app, zodat je je matje super easy vanaf je telefoon kunt reserveren!

YIN yoga

Intens relaxed mindful

Bij Yin Yoga gaat het over stretchen en over het bewerken van het dieper gelegen bindweefsel (daar waar de spanning zich opslaat) en de gewrichten. Maar ook met bijvoorbeeld een pijnlijke knie is er voor elke houding een alternatief.

Yin Yoga is  de perfecte aanvulling voor de meer actieve vormen van sport zoals hardlopen, tennis, voetbal en de meer Yang vormen van yoga, zoals Power yoga.

Tijdens de houdingen wordt je uitgenodigd mindful om te gaan met gedachten en gevoelens die voorbij komen. Het is meditatie bottom-up, niet vanuit het hoofd, maar vanuit het lijf!

✔ woensdag avond 19.30 – 20.30 uur

✔ woensdag avond 21.00 – 22.00 uur

✔ € 11 per losse les / €10 per les strippenkaart

✔ maandag avond 19.30 – 20.30 uur

✔ € 11 per losse les / €10 per les strippenkaart

 

 

Adem/Restorative yoga

meditatie ontspannen

Adem yoga is een les waarin de focus ligt op de adem, zachte bewegingen, mindfulnessmeditatie en savasana (eindontspanning). Deze les is ontwikkeld vanuit de gedachte dat jij nog maar weinig momenten van stilte beleeft, meditatie soms ‘lastig’ is en je eigenlijk te weinig diepe ontspanning ervaart.

De zachte bewegingen zijn voor iedereen toegankelijk en zijn er vooral op gericht om het lichaam voor te bereiden op ademwerk en ontspanning. De mindfulness  meditaties zijn kort en begeleid en de eindontspanning is de ultieme ervaring van meditatie, waarbij je feitelijk niets hoeft te doen.

Restorative yoga

openen en herstellen

Restorative yoga is yoga waarbij door het gebruik van props (dekens en kussens) het lichaam wordt ondersteund in een comfortabele houding om ontspanning en gezondheid te stimuleren.

Restorative yoga heeft een helend effect op diepe vermoeidheid,  stress en mentale en emotionele uitdagingen. Het helpt jou en je lichaam om te voelen, los te laten en te herstellen. In de Yin yoga lessen komen restorative houdingen voor. Restorative yoga kun je boeken als prive les waarbij na een korte intake de houdingen worden aangepast aan jouw persoonlijke behoefte van dat moment.

✔ Prive les Restorative yoga € 65,00 (75 min.)

✔ on demand YIN Membership €10 per maand (maandelijks op te zeggen)

✔ live online € 6,50 per losse  les / € 6,40 per les strippenkaart

✔ Your Inner Nourishment Online 💚

 

 

Online yoga

jouw moment

Je woont niet in de buurt, of de tijden komen je niet uit, geen probleem! Je kunt de lessen ook online volgen.

On demand, dan neem je een abonnement op de video bibliotheek met lessen, die verder gevuld gaat worden met  nieuwe lessen (zoals de yin en adem lessen).

Wil jij live online lessen volgen? Ook dat kan binnenkort. De ademles en de ochtend Yin les worden ook via zoom aangeboden. Je kan een losse les boeken of je schaft een strippenkaart aan voor online lessen.

Rooster

Marion Suijker

jouw teacher

Sinds 2017 mag ik mijzelf yogadocent noemen, na het volgen van de 200 uurs opleiding bij De Nieuwe Yogaschool van Johan Noorloos. Sindsdien heb ik mijn vaardigheden uitgebreid met workshops zoals yoga nidra en pranayama. Op dit moment ben ik in de afrondende fase van de opleiding tot Restorative yoga teacher. Deze opleiding volg ik bij Judith Hanson Lasater.

Sinds 2010 ben ik werkzaam als coach en heb ik mij verdiept in het werken met Acceptatie en commitment training (ACT), wat ik ook wel Westerse Mindfulness noem. De vaardigheden uit ACT weef ik subtiel en liefdevol tussen de houdingen door. 

Mijn lessen kenmerken zich door een rustig tempo, met ruimte voor elke deelnemer om de houding aan te passen aan het eigen lichaam. 

Ik nodig je uit om jezelf in dat uur op de mat even volledig over te geven aan ‘zijn’.  Zijn met jezelf, met je lijf, met je gedachten en met je gevoelens. De eindontspanning is in mijn beleving een van de belangrijkste onder delen van ontspanninsyoga. Dan is er echt ruimte om het ‘residu’ van de yoga te mogen ontvangen.

Ik kijk er naar uit om je op de mat te mogen ontmoeten!

Doelpad 4, 3155AE Maasland
06 151 88 345
n

KVK 56852312

n

BTW-id NL002021502B69