De nr 1 reden dat jij als sensitief mens meer stress ervaart?
Vind je antwoord in mijn nieuwe Ebook inclusief startgids met 10+ oefeningen om direct je stresservaring te veranderen!
DOWNLOAD NU!

yoga voor elk lijf

ontspannings yoga
intens & mindful 

Ontspannende vormen van yoga met de focus op het herstellen van de balans in je brein, zenuwstelsel en je fysieke lichaam. 

Kleinschalige en sfeerfvolle yoga ruimte voorzien van alle luxe props,  op een prachtige locatie in Maasland. In de lente en zomer zijn er ook outdoor yoga lessen in de weilanden achter onze boerderij.

Waarom Ontspannings Yoga?

Beter slapen

Door het trainen van ontspanning, is het voor je lichaam makkelijker om zich over te geven aan slaap. Een betere kwaliteit slaap zorgt voor meer fitheid overdag!

Loslaten van spanning

Tijdens de les wordt je uitgenodigd om zowel fysiek, mentaal als emotioneel te ontspannen. Hiermee geef je jezelf ruimte om opgebouwde spanning los te laten.

Gezonder ademen

In Yin Yoga is veel tijd om aandacht te geven aan je adem. Je leert je adem beter kennen en ontdekt technieken om beter te ademen.

Meer verbinding met jezelf

Yin Yoga helpt je in contact komen met jezelf. Je leert weer ontdekken waar je grenzen liggen en hoe je daar beter naar kan luisteren.

Kleinschalig en persoonlijk

Met maximaal 5 anderen volg je de lessen. Het is een fijne setting waarin je helemaal jezelf mag zijn. Er is alle ruimte om de les aan jou aan te passen.

Boek per les

Geen abonnementen, maar een flexibel strippenkaart systeem. Of koop gewoon een losse les.  Kom wanneer het jou uitkomt en betaal ook alleen als je komt.

Jouw teacher, Marion

Sinds 2017 mag ik mijzelf yogadocent noemen, na het volgen van de 200 uurs opleiding bij De Nieuwe Yogaschool van Johan Noorloos. Sindsdien heb ik mijn vaardigheden uitgebreid met workshops zoals yoga nidra en pranayama. Recent ben ik opgeleid tot Restorative Yoga Teacher door Judith Hanson Lasater. Op dit moment volg ik de opleiding Yoga Therapie bij De Nieuwe Yogaschool.

Sinds 2010 ben ik werkzaam als coach en heb ik mij verdiept in het werken met Acceptatie en commitment training (ACT), wat ik ook wel Westerse Mindfulness noem. De vaardigheden uit ACT en Mindfulness weef ik subtiel en liefdevol tussen de houdingen door.

Mijn lessen kenmerken zich door een rustig tempo, met ruimte voor elke deelnemer om de houding aan te passen aan het eigen lichaam.

Ik nodig je uit om jezelf in dat uur op de mat even volledig over te geven aan ‘zijn’.  Zijn met jezelf, met je lijf, met je gedachten en met je gevoelens. De eindontspanning is in mijn beleving een van de belangrijkste onder delen van ontspanninsyoga. Dan is er echt ruimte om het ‘residu’ van de yoga te mogen ontvangen.

Ik kijk er naar uit om je op de mat te mogen ontmoeten!

Jouw matje boeken?

Meld je aan via deze link: https://www.momoyoga.com/yin-yoga-by-marion/

Hier kun je je registreren, een losse les of een strippenkaart aanschaffen en vervolgens natuurlijk je matje boeken!

Of klik op Boek nu in het rooster op deze pagina en dan wordt je als  vanzelf doorgezet naar het online boekingssysteem Momoyoga. Momoyoga heeft ook een app, zodat je je matje super easy vanaf je telefoon kunt reserveren!

YIN yoga

Intens relaxed mindful

Bij Yin Yoga gaat het over stretchen en over het bewerken van het dieper gelegen bindweefsel (daar waar de spanning zich opslaat) en de gewrichten. Maar ook met bijvoorbeeld een pijnlijke knie is er voor elke houding een alternatief.

Yin Yoga is  de perfecte aanvulling voor de meer actieve vormen van sport zoals hardlopen, tennis, voetbal en de meer Yang vormen van yoga, zoals Power yoga.

Tijdens de houdingen wordt je uitgenodigd mindful om te gaan met gedachten en gevoelens die voorbij komen. Het is meditatie bottom-up, niet vanuit het hoofd, maar vanuit het lijf!

✔ woensdag avond 19.30 – 20.30 uur

✔ woensdag avond 21.00 – 22.00 uur

✔ € 11 per losse les / €10 per les strippenkaart

✔ maandag avond 19.30 – 20.30 uur

✔ € 11 per losse les / €10 per les strippenkaart

 

 

Adem/Restorative yoga

meditatie ontspannen

Adem yoga is een les waarin de focus ligt op de adem, zachte bewegingen, mindfulnessmeditatie en savasana (eindontspanning). Deze les is ontwikkeld vanuit de gedachte dat jij nog maar weinig momenten van stilte beleeft, meditatie soms ‘lastig’ is en je eigenlijk te weinig diepe ontspanning ervaart.

De zachte bewegingen zijn voor iedereen toegankelijk en zijn er vooral op gericht om het lichaam voor te bereiden op ademwerk en ontspanning. De mindfulness  meditaties zijn kort en begeleid en de eindontspanning is de ultieme ervaring van meditatie, waarbij je feitelijk niets hoeft te doen.

Privé les yoga

openen en herstellen

Soms is er een reden waarom je even niet in een groep yoga wil volgen. Je bent herstellende van bijvoorbeeld een burnout of een ziekte. Of je hebt behoefte aan een meer op maat gemaakte les. Je kunt een priveles boeken. Meestal zal dit gaan om Restorative yoga waarbij na een korte intake de houdingen worden aangepast aan jouw persoonlijke behoefte van dat moment.

Restorative yoga heeft een helend effect op diepe vermoeidheid,  stress en mentale en emotionele uitdagingen. Het helpt jou en je lichaam om te voelen, los te laten en te herstellen. stimuleren.

Interesse? Neem dan even contact met mij op via de mail of stuur een bericht via Whatsapp.

✔ Prive les Restorative yoga € 65,00 (75 min.)

Online yoga

jouw moment

Wil je vrijblijvend eens een les uitproberen? Check dan mijn Youtube channel met een ruimte playlist aan Yin Yoga lessen. Gratis!

Rooster

Doelpad 4, 3155AE Maasland
06 151 88 345
n

KVK 56852312

n

BTW-id NL002021502B69