Boek hier je GRATIS online kennismakingsgesprek
Laten wij samen onderzoeken wat jij nu nodig hebt.
Boek hier in mijn agenda
Dezelfde stress; een ander (duurzaam & liefdevol) resultaat

Westerse Mindfulness
Individuele coaching – training

Marion; “Ik sta naast je en ga samen met jou op zoek, naar wat bij jou werkt! Op weg naar regie, rust en ruimte.

Wat is persoonlijke westerse mindfulness training?

Westerse Mindfulness is een actieve vorm van mindfulness (gebaseerd op Acceptance and Commitment training/ ACT), waarbij je met een nieuw perspectief leert te kijken naar je gedachten en emoties.

Je krijgt inzicht in dat wat echt belangrijk voor je is én je leert hoe je het praktisch kan toepassen in jouw drukke dagelijks leven. Het helpt je dus omgaan met stress, door inzicht in de keuzes die je maakt. Het maakt je bewust van je automatische patronen en vooral van de nieuwe mogelijkheden.

Intensief persoonlijke mindfulness training

In een intensief persoonlijk coach traject gaan wij wekelijks aan de slag met jouw vraagstuk.

Uniek is de combinatie tussen coaching en training. Want je traint vaardigheden én je wordt gecoacht bij het direct toepassen in jouw persoonlijke leven.

De training is een goede vorm van burnout preventie, het maakt je bewust van je patronen zodat je gezondere keuzes kunt maken.

De persoonlijke training is ook vooral efficient én effectief. De ervaring leert dat namelijk meer dan 80% van de coachees, binnen 8 sessies resultaat behalen.

Volg de training op onze prachtige locatie in Maasland, onze boerderij. Of volg hem online of wil je graag in beweging komen? Dan maken wij er wandelcoaching van.

Klik hier voor alle details van deze unieke persoonlijke mindfulness training.

Weten hoe anderen het hebben ervaren? Lees de reviews.

Voor wie?

💚 je voelt dat je vast loopt

💚het lukt maar niet om uit te rusten

💚 als je merkt dat dingen je snel te veel worden

💚 het lukt niet meer om te oprecht te genieten

💚 je geen tijd meer neemt/hebt voor dingen die jij leuk vindt

💚je het gevoel hebt dat je je voortdurend aanpast en jezelf een beetje kwijt bent

💚als je lucht en ruimte zoekt in je leven

💚luchtiger in het leven zou willen staan

💚je zou beter je grenzen willen aangeven

💚 als je soms het idee hebt dat je meer prikkels binnen krijgt dan anderen

💚 als je je niet ok voelt in een groepstraining

💚 als je 100% aandacht en tijd wil

coachend gesprek

Intensief persoonlijk mindfulness coach traject

In het intensief persoonlijk coach traject onderzoeken we samen welke gedachten jou belemmeren om het leven te leiden wat je eigenlijk zou willen en wat nu echt belangrijk voor je is. En natuurlijk trainen we de vaardigheden om meer in het moment te zijn, veerkrachtig om te kunnen gaan met je binnen- en buitenwereld en met meer plezier, aandacht en liefde in het leven te staan. In het intensieve persoonlijke coachtraject kan jij de vorm kiezen die bij jou past, combineren is ook mogelijk.

Wat leer je?

  • hoe je met (soms lastige) gedachten en gevoelens kunt omgaan, zonder er aan te blijven plakken.
  • om meer in het moment te leven, zonder daarvoor te hoeven mediteren.
  • opnieuw je kompas in te stellen op wat belangrijk voor je is
  • je krijgt nieuwe tools om bewuster, moediger en met liefde (kleine en grote) keuzes te maken
w

Aanpak en support

100% aandacht voor jou en je vraagstuk

Een individuele coaching/training Westerse Mindfulness betekent exclusieve en 100% persoonlijke aandacht voor jou en je vraagstuk. Het is een combinatie van trainen (vaardigheden aanleren) en coaching (persoonlijke begeleiding om het geleerde in jouw leven toe te gaan passen).

Wat doe je in de training?

De vaardigheid van mentale flexibiliteit is een samenspel tussen 6 losse vaardigheden (acceptatie, defusie, contact met het hier en nu, het zelf als context, waarden en toegewijde actie). Je leert vooral door te doen. Ik nodig je uit om in allerlei dagelijkse situaties te oefenen. Dit noem ik geen huiswerk, maar thuisexperimenten .

Volledige support van mij én van een app

Meestal spreken wij wekelijks met elkaar af. In de tussentijd kun je terugvallen op de ACT guide app. Ik deel hier in met jou allerlei inspiratie, zoals video’s, metaforen en oefeningen. Daarnaast ben ik altijd via de mail beschikbaar om je te helpen als het even tegen zit (overigens zijn dat vaak de meest waardevolle leer momenten).

Locatie en vorm

Trainen op een fantastische plek in het groen

De gesprekken voor het intensief coachtraject vinden normaal plaats in mijn sfeervolle praktijkruimte bij ons op de boerderij in Maasland. Een prachtige, ontspannen plek omgeven door groen, waar je in alle rust aan je zelf kunt werken. Maar ook wandel en/of outdoor coaching is mogelijk. Alle ruimte en gelegenheid bij ons op het bedrijf. ook de dieren op ons bedrijf kunnen wij gebruiken in de coaching. Afhankelijk van jouw wensen én jouw vraagstuk maken wij samen maatwerk.

Niet reizen? Doe dan de training online!

De afgelopen jaren heb ik heel veel ervaring opgedaan in het online coachen. Ondanks mijn scepsis vooraf, ben ik groot fan geworden. Ook online kun je prachtige oefeningen doen en als jij vanuit jouw eigen veilige plek thuis de training mindfulness doet, train je op de plek waar je de mindfulness vaardigheden direct kan toepassen.

u

Vraagstuk en match

De trainingsgesprekken, het hier en nu én de toekomst

 In een openhartige en vriendelijke sfeer ga ik samen met jou op onderzoek uit welke gedachten of gevoelens je belemmeren, welk gedrag je eigenlijk wil veranderen. Dit alles is maatwerk, wij zoeken uit wat het beste bij jou past en hoe jij dingen kunt veranderen. In het intake gesprek gaat het deels over je verleden, vooral om je vraagstuk goed in het heden te kunnen plaatsen. De rest van de gesprekken richt zich op het hier en nu en de toekomst.

Is de training geschikt voor jou?

De training is geschikt voor jou als jij op een positieve manier aan je zelf wil werken én graag met meer aandacht en energie in het leven wil staan. Ben je bereid met een open en eerlijke blik naar je eigen gedrag, je gedachten én je gevoelens te kijken? Dan kunnen wij samen hele mooie resultaten neerzetten.
Het gebruik van metaforen, filmpjes en eventuele creatieve opdrachten helpt jou om op een hele aantrekkelijke manier te leren en een ander perspectief in te nemen ten opzichte van je ervaringen.
Let op, de training is geen therapie.

Hoe en hoeveel

De intake; match of no match?

We starten met een intake gesprek. Dit is een uitgebreid gesprek van ongeveer 1,5 uur waarin jouw persoonlijke vraagstuk verkend wordt. Na dit gesprek beslissen wij beiden of wij doorgaan. Na het intakegesprek volgen de trainings gesprekken. De ervaring leert dat  gemiddeld 6 tot 8 gesprekken voldoende zijn. De coachende trainings gesprekken duren 1 uur.

Wat is jouw persoonlijke investering?

De investering is afhankelijk van het aantal gesprekken wat nodig is. Het intakegesprek wordt als een trainingsgesprek gefactureerd. Mocht nu blijken na het intake gesprek dat één van ons beiden niet door wil. Dan wordt dat gesprek niet gefactuureerd.

Tarief per intake en/of trainingsgesprekken:

  • Volwassenen € 85,- (incl. BTW)
  • Jongeren (tot 20 jaar) €65,- (incl. BTW)
  • ZZP-ers /zelfstandig ondernemers € 110,- (excl. BTW)

Indien de training door je werkgever betaald wordt, dan gelden onze zakelijke tarieven die in een maatwerk offerte worden vastgelegd.

#stress #balans #loopbaan #corona #piekeren #burnout #faalangst #hoogsensitief #zelfvertrouwen #opvoeding #gezin #zelfzorg #overgang #midlife #overprikkeling #vriendschap #compassie #mindfulness #zelfcompassie #beschikbaar #burnoutpreventie

Ervaringen van anderen met mindfulness coaching

Mijn eerste contact was via de mail waarin ik mijn problemen beschreef, het antwoord wat je mij gaf gaf mij toen al direct het gevoel dat ik de juiste persoon gevonden had die mij weer met beide benen op de grond kon plaatsen.
Je gaf mij de ruimte om zowel in de mail als onze intake de tijd, om het gesprek goed op mij in te laten werken en dan te beslissen om ermee door te gaan.
Dit was dus precies wat ik nodig had!
Gaf mij vertrouwen. De sessies 1 op 1 die er volgden, schetste je mij heel duidelijk voor, door er beelden en tekeningen van te maken waardoor het voor mij zo duidelijk was.
Best spannend om het nu alleen te doen maar oh zo fijn dat je aangeeft altijd op je terug te kunnen vallen.
Ook de ACT app helpt mij, vooral de filmpjes die er in staan.
Ik zou iedereen aanraden om eens een mindfulness training te volgen, dit helpt iedereen!!
Nogmaals heel veel dank voor deze oh zo fijne relaxte sessies!

Rosita

Ik heb eerder bij Marion een mindfulness cursus gevolgd, en wat mij toen bij was gebleven was de wijze waarop ze mindfulness heel nuchter en praktisch aanvliegt, goed vertaald naar de dagelijkse praktijk. Dat was zo goed bevallen dat ik nu een 1 op 1 coachingstraject bij Marion wilde volgen. Ik kijk hier met veel tevredenheid op terug. Marion vraagt en zoekt goed door naar de kern van het vraagstuk, daar waar je dat zelf niet goed ziet. Het belangrijkste dat ik over heb gehouden aan de coaching, is dat bij het maken van keuzes, de keuze hem niet zit in minst ongemak versus meest ongemak (er is geen perfecte keuze). Maar dat het gaat om kiezen voor hetgeen het beste past bij jou, op dat moment. En dat bij die keuze, óók ongemak kan horen. Sindsdien is het maken van keuzes voor mij makkelijker geworden. Op korte termijn heeft het ook geleid tot de overstap naar een nieuwe baan. Verder zit de praktijk van Marion op een prachtige locatie, midden in het groen. Maar ook online zijn de sessies met Marion heel effectief. Ik kan Marion van harte aanbevelen!

A.

In een groene, rustgevende en vertrouwde omgeving heeft Marion mij (figuurlijk én letterlijk) een spiegel voor gehouden.
Ze heeft complexe gedachten vereenvoudigd met pakkende metaforen, en mij in laten zien wat ik nou echt belangrijk vind.
Voor mij waren het leerzame en fijne sessies waar ik mee verder kan. Dankjewel!

Ferry

Ik heb mijn coachingstraject (Westerse Mindfullness) bij Marion als heel prettig ervaren. Op een nuchtere en luchtige manier hield zij mij een spiegel voor.
De ACT-methode die Marion gebruikt, paste mij heel goed. Ik ben op een andere manier naar mijn overtuigingen, waarden, emoties en gevoel gaan kijken, en heb praktische tools gekregen om daarmee aan de slag te gaan. De oefeningen in de ACT-app waren fijn om tussen de coachsessies door te doen.
En een extra pluspunt is toch wel de locatie; een leuke houten blokhut midden in de weilanden van Maasland. De kippen en schaapjes struinen voorbij… heel rustgevend.

Laura

Marion laat je inzien dat je keuzes hebt en ze laat je anders kijken naar het leven. Onze mooie gesprekken met kleine opdrachten brachten een enorm verschil in mijn lichaam teweeg. Mijn klachten verdwenen en mijn lichaam ging weer normaal functioneren. Rust en ontspanning bleken niet het doel te zijn, maar uiteindelijk wel het resultaat. Bedankt voor alles Marion!

Jessica

De training die ik bij Marion heb gevolgd heeft veel voor mij veranderd. Ik zie nu in dat ik altijd blindelings mijn gedachten heb gevolgd en erg streng was voor mezelf. Het was nooit goed genoeg en legde mijzelf daardoor voortdurend druk op. Met flinke burn-out klachten ben ik met de training gestart bij Marion. Tijdens de wekelijkse training én de opdrachten, die ik via de app thuis deed, heb ik 6 weken intensief aan mezelf gewerkt. Ik heb inzicht gekregen in hoe mijn eigen hoofd werkt, ik kan nu ruimte geven aan gevoelens en daarbij andere keuzes maken als voorheen. Marion is nuchter, positief en ik voelde mij direct op mijn gemak. Haar begeleiding heb ik als zeer prettig ervaren. Een aanrader voor iedereen die ‘lichter door het leven wil’.

N.

Marion Suijker
Westerse Mindfulness particulier
Westerse Mindfulness online

Ruim 10 jaar ervaring in trainen en coachen

In 2010 ben ik voor mijzelf begonnen en sindsdien heb ik veel mensen op mijn pad mogen ontmoeten. Individuele trajecten, maar ook veel groepstrainingen in een zakelijke setting. Trainingen met de focus op werkstress.

deelnemers

Trainingen

yin yogalessen

kopjes thee

En als je nog niet toe bent aan coaching (kort of intensief) 
Zeg hallo!

Laat je naam en emailadres achter en wie weet kan ik in de toekomst toch nog wat voor je betekenen, al is het jou alleen maar inspireren om goed voor jezelf te zorgen!

 

Doelpad 4, 3155AE Maasland
06 151 88 345
n

KVK 56852312

n

BTW-id NL002021502B69