fbpx

Yoga Adem voor iedereen

yoga adem

Yoga Adem training is een laagdrempelige training waarbij je leert om je stress reactie te verminderen, je spijnvertering stimuleert en je slaap verbetert. In slechts 5 minuten per oefening leer jij hoe jouw adem jou kan helpen meer balans te ervaren in je leven.

Hiernaast kun je de gratis Ontdeksessie Yoga Adem boeken. 

Boek jouw moment en ik ontmoet je via Zoom!

Laden...

Marion Suijker

jouw teacher

Sinds 2017 mag ik mijzelf yogadocent noemen, na het volgen van de 200 uurs opleiding bij De Nieuwe Yogaschool van Johan Noorloos. Sindsdien heb ik mijn vaardigheden uitgebreid met workshops zoals yoga nidra en pranayama. Op dit moment ben ik in de afrondende fase van de opleiding tot Restorative yoga teacher. Deze opleiding volg ik bij Judith Hanson Lasater.

Sinds 2010 ben ik werkzaam als coach en heb ik mij verdiept in het werken met Acceptatie en commitment training (ACT), wat ik ook wel Westerse Mindfulness noem. De vaardigheden uit ACT weef ik subtiel en liefdevol tussen de houdingen door. 

Mijn lessen kenmerken zich door een rustig tempo, met ruimte voor elke deelnemer om de houding aan te passen aan het eigen lichaam. 

Ik nodig je uit om jezelf in dat uur op de mat even volledig over te geven aan ‘zijn’.  Zijn met jezelf, met je lijf, met je gedachten en met je gevoelens. De eindontspanning is in mijn beleving een van de belangrijkste onder delen van ontspanninsyoga. Dan is er echt ruimte om het ‘residu’ van de yoga te mogen ontvangen.

Ik kijk er naar uit om je op de mat te mogen ontmoeten!

Doelpad 4, 3155AE Maasland
06 151 88 345
n

KVK 56852312

n

BTW-id NL002021502B69