fbpx

OUTDOOR Yin Yoga

Opnieuw verandering. Nu naar buiten! Het weer werkt mee, wij hebben de ruimte, dus OUTDOOR Yin Yoga.

Een fijne manier om Yin Yoga, Mindfulness en de natuur met elkaar te combineren.

Elke woensdag is er les om 20.00uur. Neem lekker een eigen matje of handdoek mee. Een extra dekentje, kussen en vestje maken het helemaal af. Ik ontmoet je graag.

 

Yoga ruimte op de boerderij. Kleinschalig, met veel persoonlijke aandacht.

Flexibiliteit is belangrijk. In ons drukke leven is het fijn als jij zelf de regie hebt.

Vandaar dat ik werk met een online systeem (momoyoga) voor de yogalessen. Je kunt zelf aangeven naar welke les je komt. Je koopt een strippenkaart of een losse les en jij betaalt dus alleen de lessen die je daadwerkelijk volgt. Er is ook een app voor op je telefoon beschikbaar waarmee je je lessen eenvoudig zelf kan beheren.

Via de link ‘lesrooster’ kun je zien welke yogalessen gepland staan. Je moet je wel even inschrijven om het systeem te kunnen gebruiken. Gebruik hiervoor de link hieronder ‘inschrijven’

Op zoek naar een vorm van yoga die bij jou past? Yoga gericht op ontspanning, in plaats van je best te doen er net zo uit te zien als yoga teachers op instagram. Overweeg eens Yin Yoga. Daarbij mag je helemaal jezelf zijn!

Yin Yoga is een vorm van yoga waar je de houding aanpast aan jouw lichaam en niet andersom. Er is support in de vorm van kussens en dekens om je te helpen de houding te vinden, zodat jij kunt ontspannen. 

Verder gaat Yin yoga lekker langzaam, er is ruim de tijd om in de houding te komen. Vervolgens worden de houdingen langer aangehouden. In deze tijd is er ruimte om je spieren echt te ontspannen en ook je brein krijgt de tijd om ‘chillen’.

Yin Yoga werkt op de diepere lagen van het lichaam, zoals het bindweefsel. Het opent je lichaam en heeft tegelijkertijd ook een positief effect op je brein. Verder is het mentaal een training in aandacht, luisteren naar je lichaam en kiezen voor compassie. In ons dagelijkse, drukke leven vragen wij veel van zowel ons lichaam als ons brein. Met Yin Yoga leer te ontspannen en je weer te verbinden met jezelf.

Outdoor Yin Yoga :  buiten ontspannen

 • lessen van 60 minuten
 • €11,00 per losse les
 • €10,00 per les als je een strippenkaart koopt
 • je betaalt dus alleen de lessen die je boekt
 • maximaal 10 personen per les
 • je reserveert je plek vooraf en online
 • neem je eigen mat of badlaken mee om over de aanwezige matten heen te leggen
 • neem zoveel mogelijk je eigen dekentjes en kussens mee
 • er zijn ook dekens aanwezig, deze worden minimaal 72 uur in quarantaine geplaatst en gelucht
 • trek comfortabele kleding aan en zorg voor voldoende warme kleding
 • ruime parkeergelegenheid
 • persoonlijke aandacht
 • uiteraard dit alles met de RIVM richtlijnen van 1,5 meter afstand.

Geinteresseerd in Yin yoga en hoe jij jezelf mentaal en fysiek kan ontspannen? Schrijf je dan hier in voor een Kickstart aan je ontspanning met een gratis training Yinfulness. Een combinatie van Yin Yoga en mindfulness. Ontvang het ebook en 3 lessen om een nieuwe relatie met je stress op te bouwen! 

Yoga begint pas als je van de mat afstapt.”   Johan Noorloos

Yoga teacher en Westerse Mindfulness

In mijn werk als trainer en coach is mijn doel om mensen mentaal veerkrachtiger  te maken. Hoe  flexibeler je bent mentaal, hoe beter je om kunt gaan met stress en ongemak. De training richt zich op het hoofd en het hart. Ik merkte in de loop van de tijd dat ik zelf veel baat heb bij yoga, omdat het de combinatie maakt tussen hoofd, hart en lichaam.

Extra vaardigheid

De opleiding tot Yin yoga teacher heeft er voor gezorgd dat ik nog een vaardigheid extra kan aanbieden. Het versterkt je mentale flexibiteit omdat je nog beter leert te observeren, het geeft je de tijd om ook eens echt naar je hart te luisteren. En uiteraard heeft het grote fysieke voordelen, zoals het loslaten van spanning, vergroten van je mobiliteit en stimulering van het parasympatisch zenuwstelsel (lichaam en geest in staat van herstel en balans brengen).

Om zoveel mogelijk mensen te laten ervaren wat de effecten van Yin Yoga zijn, zijn er al verschillende lessen online beschikbaar. Hier zie je 2 voorbeelden. Meer interesse? Ga dan naar de inspiratie pagina van deze  website.

Doelpad 4, 3155AE Maasland
06 151 88 345
n

KVK 56852312

n

BTW-id NL002021502B69