Kleinschalig en met persoonlijke aandacht!

 • lessen van 75 minuten
 • woensdag avond 19.00 en 20.30 uur
 • €10,00 per les 
 • strippenkaarten of losse lessen
 • je betaalt dus alleen de lessen die je boekt
 • maximaal 6 personen per les
 • je reserveert je matje online
 • inclusief thee
 • proefles €5,00  GRATIS!
 • matten en props zijn aanwezig
 • ruime parkeergelegenheid

Gratis proefles

Yoga is persoonlijk! Niet alleen de vorm van yoga, maar ook de docent, de stem van de docent en de ruimte waar de yoga gegeven wordt doen mee of je jouw plek hebt gevonden.

Doe eens een proefles om te ervaren. Je schrijft je eerst in via bovenstaande link en vervolgens als je account is geactiveerd ‘koop’ je een gratis proefles en boek je het moment dat jij de proefles wil volgen. Ik hoop je snel te onmoeten!

Yin Yoga

Op zoek naar een vorm van yoga die bij jou past? Yoga gericht op ontspanning, in plaats van je best te doen er net zo uit te zien als yoga teachers op instagram. Overweeg eens Yin Yoga.

Een vorm van yoga waar je de houding aanpast aan jouw lichaam en niet andersom. Er is support in de vorm van kussens en dekens om je te helpen de houding te vinden, zodat jij kunt ontspannen. Verder gaat Yin yoga lekker langzaam, er is ruim de tijd om in de houding te komen. Vervolgens worden de houdingen langer aangehouden. In deze tijd is er ruimte om je spieren echt te ontspannen en ook je brein krijgt de tijd om ‘chillen’.

Yin Yoga werkt op de diepere lagen van het lichaam, zoals het bindweefsel. Het opent je lichaam en heeft tegelijkertijd ook een positief effect op je brein. Verder is het mentaal een training in aandacht, luisteren naar je lichaam en kiezen van compassie. In ons dagelijkse, drukke leven vragen wij veel van zowel ons lichaam als ons brein. Met Yin Yoga leer te ontspannen en je weer te verbinden met jezelf. 

Lesrooster

Zoek en boek hier je les!

Inschrijven

Schrijf je hier even in om lessen te kunnen boeken!

Flexibiliteit is belangrijk. In ons drukke leven is het fijn als jij zelf de regie hebt.

Vandaar dat ik werk met een online systeem (momoyoga) voor de yogalessen. Je kunt zelf aangeven naar welke les je komt. Je koopt een strippenkaart of een losse les en jij betaalt dus alleen de lessen die je daadwerkelijk volgt. Er is ook een app voor op je telefoon beschikbaar waarmee je je lessen eenvoudig zelf kan beheren.

Via de link ‘lesrooster’ kun je zien welke yogalessen gepland staan. Je moet je wel even inschrijven om het systeem te kunnen gebruiken. Gebruik hiervoor de link hiernaast ‘inschrijven’

Yoga begint pas als je van de mat afstapt.”   Johan Noorloos

Yin yoga lessen

Elke woensdag avond zijn er yin yoga lessen. Lessen van 75 minuten met een uitgebreide eindontspanning en thee ter afsluiting. Keer lekker in jezelf, zonder de lat hoog te hoeven leggen. Er is geen moeten, er is vooral ruimte om te ontdekken hoe het voor jou zo goed mogelijk past.

Ben je op zoek naar ontspanning, een moment voor jezelf?

Yin Yoga is gericht op ontspanning. Leer bewust te ontspannen. Het is een prachtige aanvulling op een actief leven of als je actief bent in een andere sport. Het geeft je lichaam nog meer de gelegenheid om in balans te komen. En, bijkomend voordeel, je gaat er heerlijk van slapen!

Gun jezelf dat moment van ontspanning!

Kom laagdrempelig ervaren of yin yoga wat voor je is. De lessen worden gegeven op de boerderij aan het Doelpad 4 in Maasland. 

Yoga teacher en Westerse Mindfulness

In mijn werk als trainer en coach is mijn doel om mensen mentaal veerkrachtiger  te maken. Hoe  flexibeler je bent mentaal, hoe beter je om kunt gaan met stress en ongemak. De training richt zich op het hoofd en het hart. Ik merkte in de loop van de tijd dat ik zelf veel baat heb bij yoga, omdat het de combinatie maakt tussen hoofd, hart en lichaam.

Extra vaardigheid

De opleiding tot Yinyoga teacher heeft er voor gezorgd dat ik nog een vaardigheid extra kan aanbieden. Het versterkt je mentale flexibiteit omdat je nog beter leert te observeren, het geeft je de tijd om ook eens echt naar je hart te luisteren. En uiteraard heeft het grote fysieke voordelen, zoals het loslaten van spanning, vergroten van je mobiliteit en stimulering van het parasympatisch zenuwstelsel (lichaam en geest in staat van herstel en balans brengen).

Om zoveel mogelijk mensen te laten ervaren wat de effecten van Yin Yoga zijn, ben ik begonnen met video’s maken. Ze zijn nog lang niet perfect, maar goed is goed genoeg, toch?

Deze lessen geven je de kans om in je eigen omgeving en op je eigen moment, kennis te maken met Yin Yoga.

Doelpad 4, 3155AE Maasland
06 151 88 345
n
KVK 56852312